وبلاگ سربازان رهبری در مرودشت نوشت:
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیپوسترعکس نوشتهولایتسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: اقتصاد مقاومتی کلام رهبری
وبلاگ نفیر نوشت:
به گزارش نفیر؛ تنها چند ماه به زمان انتخابات ریاست جمهوری 96 باقی مانده است یعنی اینکه روحانی فقط هفت ماه فرصت دارد تا مشکلات خود را برای انتخابات 96 مرتفع کند.
مشکلات روحانی برای انتخابات96:
1-عدم تحقق وعده های قبل و بعد از انتخابات92
2-نداشتن کارنامه و عملکرد قابل دفاع برای مردم
3-عدم توانایی برای گشایش معیشتی تا انتخابات
4-نداشتن برنامه و تیم کارآمد برای حل مشکلات
5-ناکامی تئوری سهل اندیشانه ی اعتماد به آمریکا
و...
در نتیجه مشکلات فوق عملا دولت روحانی را با بحران های چند لایه مواجه کرده است« بحران اعتماد عمومی» «بحران مقبولیت» و «بحران کارآمدی» بخشی از این بحران ها می باشد.روحانی برای نجات از بحران های مذکور نیازمند دوقطبی سازی و رقیب تراشی است.
روحانی چنان چه موفق به دوقطبی سازی و رقیب تراشی نشود مجبور خواهد شدبه مطالبات مردم پاسخ بدهد و این مهم به معنای رقابت روحانی با خودش می باشد و در واقع اصلی ترین رقیب روحانی خود روحانی و عملکردش است.
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیسیاسیانتخاباتدولت
وبلاگ لپ لپ مرودشت نوشت:
ژست انتخاباتی رییس جمهور در خصوص حقوق شهروندی واکنش جالب جوان مرودشتی را در پی داشت
موضوعات مرتبط: مطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیعکس نوشتهسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: حقوق حقوق نجومی روحانی اخبار مرودشت رییس جمهور ایران
اختلاس 8 هزار میلیارد تومانی از صندوق ذخیره فرهنگیان در حالی صورت گرفت که اختلاس انجام شده سبب بهت و تعجب همه شد، چرا که انتظار همگان از صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک مجموعه حل مشکلات اقتصادی فرهنگیان است.
با این 8 هزار میلیارد تومان می توانست مشکل خیلی از افراد جامعه را حل کرد.
موضوعات مرتبط: مرودشتفرهنگیپوسترعکس نوشتهاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: اختلاس 8 هزار میلیارد تومان صندوق ذخیره فرهنگیان دولت روحانی دزدی
وبلاگقلم ها آرام نمی گیرندنوشت:
تنها هفت ماه به زمان انتخابات ریاست جمهوری 96 باقی مانده استیعنی اینکه روحانی فقط هفت ماه فرصت دارد تا مشکلات خود را برای انتخابات 96 مرتفع کند.
مشکلات روحانی برای انتخابات96:
1-عدم تحقق وعده های قبل و بعد از انتخابات92
2-نداشتن کارنامه و عملکرد قابل دفاع برای مردم
3-عدم توانایی برای گشایش معیشتی تا انتخابات
4-نداشتن برنامه و تیم کارآمد برای حل مشکلات
5-ناکامی تئوری سهل اندیشانه ی اعتماد به آمریکا
و...
درنتیجهمشکلات فوق عملا دولت روحانی را با بحران های چند لایه مواجه کرده است« بحران اعتماد عمومی» «بحران مقبولیت» و «بحران کارآمدی» بخشی از این بحران ها می باشد.روحانی برای نجات از بحران های مذکور نیازمند دوقطبی سازی و رقیب تراشی است.
روحانی چنان چه موفق به دوقطبی سازی و رقیب تراشی نشود مجبور خواهد شدبه مطالبات مردم پاسخ بدهد و این مهم به معنای رقابت روحانی با خودش می باشد و در واقع اصلی ترین رقیب روحانی خود روحانی و عملکردش است.
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: انتخابات96 روحانی مشکلات روحانی برجام
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
آن روز که مردمان ناشناس ولیِ زمان خویش را تنها گذاشتند و یا در نبردِ با باطل تیغ بر حق مطلق کشیدند و از ترس جان ، حجت خدا، سرور جوانان اهل بهشت را تنها گذاشتند و پس از زخمی شدن حضرتش فریادِ " فریاد یا محمدا" سر دادند قضیه آغاز شد.
خلعت امامت به خواست خدا به تن حضرت حسین(ع) پوشانده شد تا پرده ای دیگر به مردمان نمایانده شود.پرده ای که در انتهای آن نیز جمعی رو سیاه شدند و عده ای بُعد زمان و مکان را شکستند و عاشورائی شدند و پا در رکاب همراهی حضرت نهادند.
" ما از امام حسین درس مذاکره آموختیم"، مذاکره ای آنقدر تند و مهربان که حر بن یزید را به صف بهشتیان گسیل داشت و مذاکره ی حجت حق با بنده ای حریص از مال و مقام تا بلکه وی را به راه حق و حقیقت رهنمون سازد.
تعداد یاران حسین(ع) کم بود.کمتر هم شد.شریعه را هم بستند و امام تحریم شد،اما تن به خواست کدخدای بی خدا نداد.دوره صلح امام مجتبی(ع) گذشته بود و مردم بدعهدی ها را دیده بودند و می بایست حجت بر ایشان تمام می شد که خاندان عصمت پس از آشکار شدن بدعهدی ها سر سازش ندارد با بدکاری که بر سر سفره غذایش مسکرات باشد و والیانش لایعقل مدعی دین خدا باشند.پسر رسول خدا(ص) سر سازش نداشت با کسی دین خدا و رسولش را تا آنجا لقلقه زبان داشت که خلیفه المسلمین بماند.
در روزهائیکه شریعه را بر ما بستند ، ما که بد عهدی از نابکاران و شیاطین دیده بودیم و حجت بر ما تمام بود،لکن به بهانه آب خوردن و نفس کشیدن و امثالهم ، دست به دست شیطان دادیم و پا به پایش قدم زدیم.
این صلح حسن با صلح حسن(ع) متفاوت بود، این مذاکره هم با مذاکره خون خدا با اشقیا تفاوت بسیار داشت. اما کلاه خود را قاضی کنیم و ببینیم که در پی فریاد های "للحسرتا"ی مان، آیا ولی زمان خویش را تنها گذاشته ایم؟
مبادا ولی مان را،شهید کربلایِ دیگری کنیم و تنها بر تنِ کشته اش بگرییم...
موضوعات مرتبط: مرودشتفرهنگیعکس نوشتهطنز نوشتهاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: صلح امام حسن(ع) حسن روحانی برجام
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیعکس نوشتهانتخاباتدولت
برچسبها: برجامگشایشهای برجاممرودشتحسن روحانی
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
جریان شناسی سیاسی احزاب در فتنه88
موضوعات مرتبط: مرودشتآثار مرودشتی هامطالب وبلاگ های مرودشتیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: فتنه88 سازمان مجاهدین انتخابات ریاست جمهوری
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیپوسترعکس نوشتهطنز نوشتهاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: یارانه شب عظمای دولت فیشهای نجومی
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
جریان شناسی سیاسی احزاب در فتنه88
با خروج خاتمی از گردونه انتخابات در اسفند87 و جایگزینی موسوی،حزب مشارکت در تاریخ88/01/21 با صدور بیانیه تحلیلی،اوضاع کشور را در ابعاد فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی تاریک و بحران زده اعلام کرد و دولت مستقر را بی توجه به دموکراسی و مردم سالاری دانست و از موسوی خواست دوشعار"" معنویت،عدالت،آزادی"" و ""ایران برای همه ایرانیان"" را در دستور کار خود قرار دهد.
اعضاء این حزب با ایجاد سازمانی گلدکوئیستی به نام ""سازمان رای 88"" و تشکیل خانه های تیمی،نقش اساسی را در طراحی و سازماندهی حرکت های خیابانی به عهده داشت و خانه تیمی "" قیطریه"" محل اصلی این طراحی به شمار می رفت که اقدامات خود را برای روز شنبه در هر دو صورت شکست یا پیروزی پس از انتخابات در آن طراحی کرده بودند.
این حزب با دهن کجی به رای 40 میلیونی مردم و 24/5 میلیونی منتخب مردم،دولت را نامشروع دانست.اکثر اعضاء شاخه سیاسی حزب که بعدا مشخص شد{در کیفر خواست} به عنوان بازوی طراحی کودتای مخملین عمل کرده اند،دستگیر شدند.
سازمان رای از ابداعات حزب مشارکت بود که به صورت خوشه ای عمل می کرد.این سازمان که توسط میردامادی،دبیر حزب پیشنهاد و در شورای مرکزی حزب به تصویب رسید چند وظیفه اصلی و اساسی را برعهده داشته است؛از جمله:1- فراخوانی برای حضور در خیایان قبل از برگزاری انتخابات2- توزیع شبنامه ها و پیام ها 3- اطلاع رسانی برای حرکت های خیابانی بعد از برگزاری انتخابات4- فراخوانی جوانان در عصر روز انتخابات.
از رفتار انتخاباتی حزب مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری و رفتار 11 ساله آن می توان نتیجه گرفت:1- تلاش برای جدایی دین از سیاست و حرکت به سمت حکومت سکولار 2- قداست زدایی ولایت فقیه و اعتبارزدایی از رهبری 3- بی اعتبار کردن بازوهای توانمند نظام 4- گسترش NGO ها با هدف کاهش قدرت حاکمیت 5- معرفی کردن متدینین با عنوان متحجر و بی اعتبار کردن آنان در افکار عمومی 6- به هم ریختن مرزهای نیروهای انقلاب با مخالفان و ملی مذهبی ها در قالب شعار "" ایران برای همه ایرانیان"" 7- کمرنگ کردن اسلامیت نظام و مخالفت با ورود حکومت به اجرای احکام اجتماعی اسلام.
لذا روز سه شنبه مورخ89/01/24 کمیسیون ماده احزاب اعلام کرد پرونده حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب جهت انحلال به دادگاه فرستاده شده است.
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: فتنه88 حزب مشارکت انتخابات ریاست جمهوری
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
دولت محترم بعد از وعده حل مشکلات 100 روزه و سپس وعده های مکرر به مردم و نهایتا تصویب برجام،امروز به سمت برجامی دیگر در حوزه بانکی شتافت و در این راستا توافقنامه ای موسوم به FATF امضاء نموده است که بزرگترین آسیب آن اعمال تحریم های بین المللی و حتی تحریم های یکجانبه آمریکا علیه بخش های مختلف بویژه بخش نظامی و امنیتی کشور توسط خود دولت است.
طبق این توافقنامه وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح،قرارگاه خاتم النبیاء و ده ها نهاد دیگر از هرگونه معاملات ارزی محروم و به قلب سیستم دفاعی کشور ضربه وارد می کند و در نتیجه هر قدمی که در این مسیر برداشته شود فارغ از انگیزه،آگاهی و ناآگاهی عاملان و آمران،خیانت مسلم به مردم است.
FATF تنها محدود به سیستم بانکی نمی شود بلکه بیشتر نهادهای نظامی را در نظر دارد.در نگاه آنها رسما اعلام شده حزب الله لبنان،سپاه قدس،حماس،جهاداسلامی،انصارالله و همه نیروهای مقاومت که برای حفظ و حراست از سرزمین های خود با قدرت های استکباری و نظام های دست نشانده آنها درگیر هستند"تروریست" نامیده می شود و تعریف ما از تروریسم با تعریف سازمان یاد شده نه فقط مشترک نیست بلکه180درجه تفاوت دارد.
تمامی اطلاعات محرمانه حتی قبل از اثبات جرم و تنها با یک سوء ظن و نبود شواهد مستدل باید در اختیار این نهاد قرار بگیرد و این نشانگر این است که صرفا یک توصیه اقتصادی نیست و زمینه های جاسوسی و دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده را آسان می کند.
دولت یازدهم اعتماد بسیار زیادی به طرف غربی دارد و بر اساس آن به دلسوزان نظام هیچ توجهی نمی کند و یک حیات خلوت در سیستم دولت برای طرف غربی ایجاد کرده است.نگرانی اصلی که در این قرارداد وجود دارد این است که FATF برجام دومی بود که به صورت چراغ خاموش رقم خورده است.
امضاء این قرارداد همانند چک سفیدامضاء است که ایران را کاملا زیر بند تعهدات ننگین خودش درآورده است و شواهد نشان می دهد که صحبت های آقای وزیر تناقض دارد.
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیپوسترعکس نوشتهاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: FATF برجام مرودشت
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
وعده 100 روزه اصلاح وضعیت اقتصادی که دولت اعلام کرد: راه حل های کوتاه مدت یک ماه و 100 روزه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی ، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی در دولت تدبیر و امید پیش بینی شده است که با این برنامه ما می توانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم اما پس از این دوره عملا تحولی در نظام اقتصادی انجام نشد و رکود اقتصادی بیش از پیش نمایان شد.
بقیه در ادامه مطلب...موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیتصاویراقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: دولت تدبیر و امیدوعده های پوچوعده 100 روزه
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیپوستراقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: کلیدحسنحسن روحانیحل مشکلات اقتصادی
مصطفی گشتاسبی در وبلاگ شخصی خود نوشت:
انتخابات های منطقه ای،موقعیتی برا شناساندن و شناختن است.فرصتی که مردم و مسئولین،بسیاری از افراد را که ظرفیت ها و دارایی های حوزه ی انتخابیه هستند را می شناسند. در انتخابات اسفند ۹۴ نیز افراد برجسته ای در حوزه ی انتخابیه مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد حضور یافتند که هرکدام فردی توانمند در حوزه های مختلف هستند. افرادی متخصص که مسئولیت هایی در سطح کلان کشور و در سطح پایتخت داشته اند.
بسیار واضح است که چنین افرادی اگر در حوزه ی منطقه ای به کار گرفته شوند،قطعا تحولاتی بنیادین در آن منطقه رخ خواهد داد...
حال که انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تمام شده است و مهندس برومندی منتخب مردم گشته،مردم از ایشان مطالبه ی وعده ها و شعار ها ی ایشان را دارند که یکی از این شعار ها بهره گیری از نخبگان،متخصصین و افراد توانمند در حوزه های مختلف و در زمینه های فکری و اجرایی می باشد.
و در طرف مقابل،مردم از کاندیداهای این دور توقع دارند که در حوزه هایی که توانایی و تخصص دارند در زمینه های فکری و اجرایی در سطح سه شهرستان وارد عمل شوند و همانطور که شعار دغدغه مندی و دلسوزی شان برای مردم گوش فلک را کَر کرده بود،هم اکنون به میدان آیند و برای مردم ای سه شهرستان قدم بردارند.
در آخر از سه نفر از عزیزان،آقایان مهندس برومندی،دکتر قوهستانی و دکتر مقصودی تقاضا داریم که دغدغه مندی،دلسوزی نسبت به مردم منطقه و توانایی خود در حل مشکلات مردم منطقه را به معرض ظهور بگذارند...
95/3/4
مصطفی گشتاسبی
موضوعات مرتبط: مرودشتاخبار مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیچهره های مرودشتیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: کاندیداهای مجلسمرودشتانتخاباتنماینده مجلس
وبلاگ قلم ها آرام نمی گیرند نوشت:
هدف از بحث روشنگری است و نویسنده به هیچ عنوان وابسته به جریان خاصی نیست.
قطعا احمدی نژاد مانند هر رئیس جمهور دیگری در طول حیات انقلاب اسلامی تا کنون نقاط مثبت داشته است و هم باید نقاط مثبت را دید و گفت و هم مسائل و مشکلات قابل نقد را مورد انتقاد جدی ، سازنده و مطالبه گرایانه قرار داد.
لذا فارغ از نگاه صرف جناحی لازم است تا عملکرد او بر اساس دو معیار بررسی شود تا پس از آن نتیجه حاصل شود که چه مقدار ضعف و چه مقدار قوت در عملکرد او وجود داشته است.ابتدا باید به این مسئله پرداخت که عملکرد و حرکت او در مجموع چه مقدار با کلیت نظام جمهوری اسلامی که انتخاب رئیس جمهور و انتخاب توسط مردم ذیل آن تعریف می شود هماهنگی و سازگاری داشته است.پس از آن باید بررسی شود چه مقدار و به چه کیفیت او توانسته است به وعده های انتخاباتی اش که مردم بر اساس آنها به او اعتماد کرده و رای داده اند جامه عمل بپوشاند.
بقیه در ادامه مطلب...
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتیاقتصادیسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: احمدی نژادمملکتروشنگریمرودشت
وبلاگ لپ لپ مرودشت نوشت:
موضوعات مرتبط: مرودشتآثار مرودشتی هامطالب وبلاگ های مرودشتیفرهنگیعکس نوشتهطنز نوشتهسیاسیانتخاباتدولت
برچسبها: روحانیکلیدروحانیعمو حسن