اولین پاتوق وبلاگ نویسان برتر مرودشتی ( وبلاگ از مرودشت تا ….) در نظر دارد هر هفته برترین مطالب وبلاگ نویسان شهرستان مرودشت را در سبد وبلاگی خود باز نشر دهد. این امر مهم در جهت ترویج فرهنگ وبلاگ نویسی در شهرستان مرودشت و شناسایی استعداد های برتر در این زمینه انجام می شود. دوستان عزیز وبلاگ نویس مرودشتی جهت ثبت لینک خود در اولین پاتوق وبلاگ نویسان مرودشت هر چه زودتر اقدام نمایند. وبلاگ نویسان عزیز مرودشتی مطالب جدید خود در وبلاگ هایشان را به ما خبر دهند تا گلچین مطالب به اسم خودشان در سبد های وبلاگی شهرستان درج گردد. سبد های وبلاگی هفته ای یکبار در روزهای جمعه منتشر می شود.
وبلاگ صداقت محور نوشت:
وبلاگ بسیج دبیرستان شاهد مرودشت نوشت:
وبلاگ روستای حصار از بحران آب نوشت:
کشاورزی سنتی و کشت نامناسب بلای سفره های آب زیر زمینی
تو در کنار فراتی ندانی این معنی به راه بادیه دانند قدر آب زلال
سخنی کوتاه با هم محلی های عزیز کشاورز
سال ها قبل اگر یادمان باشد و کمی عقب برگردیم در این روستا رودخانه ای خروشان از روستای دشتک سرازیر می شد و ضمن سیراب کردن درختان و زراعت روستاهای دشتک،حصار و قصرخلیل راه خود را به طرف رودخانه کر ادامه می داد و همراه با این یار و دوست قدیمی اش به طرف دریاچه بختگان سرازیر می شد و در آنجا آرام می گرفت.
آبشار حصار دهه 80
آبشار حصار در دوران خشکسالی
در زمین های زراعتی روستا در عمق 5 الی 6 متری یا در بعضی جاها در یک یا دو متری آب فراوان که حاصل سالها ذخیره برف و باران بود وجود داشت.
با پیشرفت زندگی مردم و بروز شدن آلات و ادوات صنعتی و کشاورزی چاهایی در این روستا حفر گردید و مردم به کار زراعت مشغول شدند و زندگی همچنان ادامه داشت تا اینکه فردعاقبت به خیری به یاد برنج و برنجکاری در این روستا افتاد. و این امر به سرعت در بین کشاورزان رواج پیدا کرد،کم کم آب سفره های زیر زمینی پایین وپایین تر رفت کشاورزان سرمست از پیروزی بزرگ کاشت برنج روز به روز بر عمق چاه ها افزودند و روز به روز ادوات جدید و جدیدتری آمد و کشاورزی را آسان کرد بخصوص کشت این محصول قاتل آب و خاک را...
کم کم سطح آب چاه ها پایین و پایین تر رفت و کشاورزان هر روز به دنبال آب، درآمدهایی را که گذ شته بدست آورده بودند را به داخل چاه هائی که روز به روز عمیق تر می شد ریختند و متاسفانه مسئولین مربوطه نیز به این بلا و مصیبت کشاورزان دامن زده و مجوز حفر بیشتر صادر کردندوکشاورز ان نیز خوشحال از صدور مجوزهای عمیق تر شدن چاه ها تا اینکه چاه های آب از سمت غرب روستا شروع به خشک شدن کردند و دربعضی جاها هرچه کشاورزان تلاش کردند آبی از دل زمین بیرون نیامد،که نیامد آخه بیچاره آبی نداشت که بیرون بیاید...
ولی هنوز هم ما دست بردارنبوده و نیستیم، نمی دانیم سفره نانی که پهن شده بود ما ده روز بخوریم دو روزه خوردیم و هشت روز گرسنگی در پیش داریم، نمی دانیم عزیز دردانه هایمان باید آینده کجا ها به دنبال کار و کارگری بروند.
باز هم ما کشاورزان می گوئیم ای کاش بشود برنج بکاریم بدون اینکه فکر کنیم واقعا به چه قیمتی برای خودمان وفرزندانمان و روستایمان چنین آرزویی را داریم ما حدود 20 سال هرثانیه چند اینچ آب از دل زمین بیرون آورده و دور ریخته ایم؟ واقعا این برنج پای خودمان کیلوئی چند تمام می شود. نمی دانیم بر سر نسل آینده چه بلائی آورده و می آوریم. ای کاش از این همه درآمد سرشار 20 سال برنجکاری به فکر نگه داشتن آب رودخانه که حدود 7 ماه به صورت سیلاب به هدر می رود بودیم،.
میلیون ها سال برف و باران آمد وآب ذخیره بودچون چاهی وجود نداشت تا اینکه دنیا برعکس شد. خشکسالی پی در پی آمد وجود چاه ها ی زیاد کشت نامناسب و هدر رفت سفره های زیرزمینی زیاد شد، و ما در خواب ناز فقط و فقط مصرف کردیم، شاید یکی باید داروی تلخ برنج نکاشتن واصلاح کشت را چند سال جلوتر در حلق کشاورزان اکثرا بیسواد این روستا می ریخت تا حالا درمان شده بودند شاید بعضی از نهاد های مرتبط باید بهتر برنامه ریزی می کردند کشاورز منطقه ما بیشتر به مشاوره نیازدارد تا کود وسم الان سئوال همه کشاورزان این است که اگر برنج نکاریم چه بکاریم؟ آیا نمی شود دست این افراد را بوسیله کارشناسان آگاه به مسائل کشاورزی گرفت آیا نمی شود گندم کشاورز را به قیمتی بیشتر خرید تا دغدغه کشت دوم وتامین معاش زندگی نداشته باشد چون گندم با این قیمت جوابگوی نیاز زندگی او نیست خلاصه از هر مسئولی در سطح شهرستان یا بخش یا ...این مطلب را می خواند خواهشمند است از بوجود آمدن هر منطقه ای که روزی آباد سرسبز بوده وآلان کویری بیشتر نیست جلوگیری کنند دست این کشاورزانی که کارشان تامین نان سفره مردم هست را بگیرند. روستای حصار زمینه های زیادی برای کشت های گلخانه ای –کارگاه ها وصنایع تبدیلی –دامداری –ودیگر برنامه ها دارد کافیست از طرف مسئولین حمایت شوند وتسهیلات مناسب در اختیار جوانان این روستا قرار گیرد تا. کشاورزی این روستا بتواند دوام بیاورد آن هم با کشتی جایگزین و کشیدن دندان طمع برنج و برنجکاری..
زندگی کشاورزان نقاط دیگراستان یا کشور که روزی در ناز و نعمت پرآبی بوده و هم اکنون کشاورزان آن یا کارگری می کنند یا گدائی باید درسی بزرگ برای کشاورزان این روستا باشد که جلو ضرر را هر وقت بگیری دیر نیست.
یادمان باشد روی شاخه ای نشسته و پشت سر خود را می بریم..
چشم ها به افق دوخته ودل به امید فضل خدا زیرا که نا امیدی از درگاهش گناهیست بس بزرگ
والسلام
اقربان سوار
آذرماه 1393
وبلاگ من و شما نوشت:
چــهــلــمــیــن روز رفــتــن اســطـــوره س
روحـــــش شــــاد
هـــمـــیـــشــــه جــــاودانــــه ای
وبلاگ باهم بودن نوشت:
وبلاگ گروه کوهنوردی مهر مرودشت از یک عملیات نجان یک جوان نوشت:
شامگاه روز 23 آذر ماه، طی یک تماس تلفنی از جانب معاونت عملیات آتش نشانی شهرستان مرودشت با روابط عمومی هیئت کوهنوردی در ارتباط با امداد رسانی به یک جوان گرفتار شده در بند دیواره های صعب و سخت دره ای واقع در جوار روستای مهدی آباد( بالاتر از چشمه ی ابوالمهدی )، بلافاصله با هماهنگی های به عمل آمده از جانب روابط عمومی هیئت با سنگ نوردان گروه کوهنوردی مهر شهرستان مرودشت، تیم عملیات امداد و نجات تشکیل و به منطقه اعزام شد. پس از حضور تیم در منطقه و هماهنگی های به عمل آمده با عزیزان جمعیت هلال احمر ارسنجان( فرمانده میدان )، آتش نشانی سعادت شهر و پلیس 110، با تعیین فرمانده عملیات و محول شدن مسئولیت های هر عضو، با راهنمایی دو تن از راهنمایان محلی، تیم سنگ نورد اعزامی اقدام به صعود کرده و پس از سی دقیقه کوهنوردی و درگیری با سنگ، به بالای سر فرد گرفتار رسیده ، با زدن کارگاه طبیعی اقدام به فرود و رساندن آب و آذوقه نموده و سپس با انجام عملیات بالا کشی جوان مذکور را صحیح و سالم از بند دیواره های صعب رها کرده و به پایین کوه منتقل نمودند. در این عملیات معاونت محترم و یکی از پرسنل آتش نشانی مرودشت تیم را همراهی کرده و سخاوتمندانه ابزارهای فنی سازمان را در اختیار تیم قرار دادند.
اعضاء تیم آقایان:حبیب حسینی، حمید یزدان شناس، مجتبی طاهری، علی اکبر فلاحی، مهرداد فلاحی، اسماعیل رحمتی، یوسف مشکل گشافرد
اعضاء سازمان آتش نشانی مرودشت آقایان: فرشید عمادی، فرهاد کاظمی
راهنمایان محلی آقایان: شاپور رضایی عرب، عبدالرحمن مردانه
وبلاگ بسیج فرهنگیان مرودشت از مسابقه آیینه بصیرت و بازخوانی فتنه 88 می گوید:
1 ) مقدمه
بازخوانی فتنه گری در عاشورا وحماسه 9 دی 88
آغازین روزهای زمستان 1388، یعنی زمانی که بیش از شش ماه از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری گذشته بود، به خوبی علائم اضمحلال فتنه پس از انتخابات نمایان شده بود. دیگر نه از راهپیماییهای پرشور روزهای بعد از انتخابات خبری بود ، نه تلاشهای «شومن» های خارج نشین فتنه گران برای سردادن الله اکبر شبانه اثربخش می نمود. بعد از شکست اقدامات فتنه گران در « طرح شعارهای انحرافی در روز قدس » و « به خیابان کشاندن هواداران در 13 آبان » و روز 16 آذر نیز با حضور قاطع دانشجویان انقلابی و تسخیر دانشگاه، به روز شکست فتنه گران سبزپوش تبدیل شد و مشخص شد که تنها پایگاه به ظاهر باقی مانده برای فتنه گران ، (دانشگاه) نیز مدتهاست توسط حامیان انقلاب اسلامی فتح گردیده است.
همچنین از سویی دیگر فضای ایجاد شده در جامعه ناشی از خشم و انزجار ملت نسبت به توهینکنندگان به ساحت مقدس حضرت امام خمینی(ره) که توسط حامیان فتنه گران سبزپوش صورت پذیرفت، جریان فتنه را در وضعیت بغرنجی قرار داده بود. لذا تلاش برای خروج از انفعال و تغییر وضعیت افکار عمومی، به اولویت اول سران فتنه تبدیل گشت. به نظر می رسید این آخرین گام برای احیاء فتنه است و اصحاب فتنه اسراتژی «تنفس مصنوعی» را برگزیدند.
پروژه محرم سبز!
در این شرایط پروژه از پیش تعیین شده موسوم به «محرم سبز» که از هفته ها قبل در دستور کار جریان فتنه قرار داشت، از اهمیت دوچندانی برای آنها برخوردار شد و اصحاب فتنه با تمام توان برای اجرای آن دست بکار شدند.
جریان مستاصل شده خط نفاق برای تداوم حداقل حیات خود این بار نیز استفاده ابزاری از دین را برگزیده و به ایام محرم الحرام به چشم فرصتی برای احیاء دوباره فتنه سبز بعد از شکستهای پی در پی در ماههای گذشته می نگرد.
این خط نفاق که هدایت رسانهای آن توسط محافل بیگانه و اپوزیسیون خارج از کشور صورت میپذیرفت، از ابزار رسانههای صوتی و تصویری و سایتهای خبری و وبلاگهای وابسته استفاده کرده و این خط را تبلیغ میکنند.
به عنوان نمونه «محسن سازگارا» از عناصر وابسته به CIA و مزدور VOA آمریکا در برنامه «گفتگوی روزانه» خود در این شبکه درباره «پروژه محرم» کفت: «اما نکته چهارمی که میخواستم بگویم مسئله محرم و تظاهرات تاسوعا و عاشورا است. فرصت کمی داریم بنابراین از امروز و فردا تا روز اول محرم اصل بحث ما غیر از یک مرور کوتاه روی خبرها روی آکسیون بزرگ محرم متمرکز خواهد شد. به هر حال آنچه که مسلم است این است که تمرینی که در 16 آذر شد نشان داد در سطح کشور با تنوع تاکتیک ها و پراکندگی همه ملت میتوانند هماهنگ باشند. در ده شب اول محرم و با پرچم سبز یا حسین و عزاداری برای شهدای جنبش و شهدای عاشورا میتوانیم در سطح کشور حرکت داشته باشیم ولی روز نهم و روز دهم یعنی روز تاسوعا و عاشورا شنبه و یکشنبه ششم و هفتم دی ماه، یک مسیر واحد در هر شهر قرار است اعلام شود که همه ما آنجا برویم و جمعیت میلیونی خود را در سطح کشور نشان دهیم و همه ملت یک پارچه و یک صدا به دنبال خواست خودشان باشند!؟
سوالات :
1 – قبل از فتنه نهم دیماه ، فتنه گران برای رسیدن به مقصود خود ، سعی در سوء استفاده از کدام مناسبتها را داشتند ؟( دو مورد )
2 – فتنه گران قرار گذاشتند در چه روزهای خاص در یک نقطه تجمع بزرگ براه اندازند ؟
وبلاگ باشگاه مهندسین مرودشت هم از شانزدهمین اردوی ولایت در مرودشت گزارش داد:
کتابی که انتشار آن به دستور رییس جمهور روحانی متوقف شد.
برای دانلود کتاب اینجا کلیک کنید.
امام خمینی(ره):پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد. امام خمینی(ره):ملی گرایی اساس بدبختی مسلمین است. امام خامنه ای:امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم است.
وبلاگ سبک زندگی ولایی نوشت:
وبلاگ آموزشگاه فرزانگان مرودشت از پخت نذری در روز اربعین خبر داد:
برگزاری مراسم زیارت عاشورا و پخت نذری به مناسبت اربعین حسینی
به مناسبت اربعین حسینی در تاریخ 93/9/17 مراسم نماز جماعت با حضور امام جمعه شهرستان و مدیریت محترم اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین اداره و همچنین اعضاء انجمن اولیاء و مربیان آموزشگاه برگزار گردید در این مراسم زیارت عاشورا نیز خوانده شد و سپس غذای نذری که با همیاری و همکاری دانش اموزان ،اولیا ،انجمن اولیاء و مربیان و همکاران تهیه شد بین مدعوین و دانش آموزان پخش گردید
نظرات شما عزیزان:
ممنون از وبلاگ خوبتون
لینک سبد وبلاگی روقرار دادم
موضوعات مرتبط: مرودشتسبد وبلاگی مرودشت
برچسبها: مرودشت اخبار مرودشت وبلاگ های فعال مرودشت کوهنوردی مرودشت مهندسین مرودشت ورزشکاران مرودشت بحران کم آبی در مرودشت روستای حصار مرودشت