وبلاگ پیام شاهد در جدیدترین پست خود نوشت:
حضرت محمد (صلى الله عليه وعلى آل بيته وصحبه وسلم) فرمودند:هرگز انحراف جنسي گسترش پيدا نمي كند و در ميان مردم شايع نمي شود مگر اينكه عده اي در آن زياده روي كنند. در اين صورت به بيماري ها و آفت هايي مبتلا مي شوندكه در ميان گذشتگان آن ها نبوده است.
همچنين ايشان فرمودند:هنگامي كه زنا (محصن يا محصنة) بين عده اي خاص شيوع پيدا كند، مرگ و مير ميان آن ها زياد مي شود.
با نگاهي به آمار امور جنسي در آمريكا مي توان درستي اين حديث را دريافت:
1- هرساله 134000 مورد جديد از بيماري سفليس رخ مي دهد كه بيشترين آمار در 40 سال گذشته است.
2- هر ساله 1.3 ميليون مورد بيماري سوزاك ( اتشك) رخ مي دهد.
3- هر ساله 24 ميليون مورد از ويروس عامل ايجاد ورم پوستي(HPV) رخ مي دهد كه درصد بيشتري از آن در ميان جوانان مشاهده مي شود.
4- 63% از بيماري هاي ناشي از تماس جنسي (STD) هر ساله ميان افراد زير 25 سال اتفاق مي افتد.
5- بيماري ايدز مهم ترين عامل مرگ بين افراد 25 تا 44 سال است.
6- كاندوم هاي HPVهيچ گونه حفاظتي در مقابل اين بيماري كه عمده ترين مشكل از ديد متخصصان بيماري هاي مربوط به زنان است ايجاد نمي كند و باعث تقريبا تمامي سرطان هاي گردنه رحم است.
انسان از هيچ چيز به اندازه سهل انگاري، زنا، لواط، زناي با محارم، رابطه جنسي زن با زن صدمه نديده است و اين ها در جوامعي ديده مي شود كه خود را از قوانين الهي دور كرده اند.
حديثي كه در بالا به آن اشاره كرديم شرح حال جوامع غير مسلمان است. ( و جوامعي كه اسلام در آنها هست ولي مسلمان وجود ندارد. مترجم). مشكل اين جوامع از زماني شروع شده كه قوانين الهي را كنار گذاشتند و به پيروي از سكولاريزم و مفاهيم بي قيد و بندي در آن پرداختند. رسانه ها بزرگ ترين نقش در گسترش اين جنايت شنيع داشتند. بسياري از برنامه ها و شبكه هاي تلويزيوني در گسترش فرهنگ بي قيدي جنسي و زنا تبليغ نمودند. آن ها گفته دانشمندان در مورد اينكه زنا مي تواند راهي براي آزاد كردن تنش ها و نياز هاي جنسي باشد تبليغ نمودند و گفتند كه مي تواند بسياري از مشكلات رواني را حل كند. بسياري از سخنراني ها در مدح اين جنايت بر عليه بشريت تبليغ نمودند. بدتر اينكه رسانه هاي عمومي جمعي اين عقيده را در ذهن جوانان وارد كردند كه نبايد عفيف و پاكدامن باقي بمانند. عفيف بودن باعث شرمندگي جوانان عفيف در جوامع غربي است. بي قيدي جنسي در همه جا گسترش يافته است.
سازمان ها و قوانين از اين افراد حمايت مي كنند. كلوپ هاي شخصي و پارك ها و ساحل ها براي انجام اين كارها آزاد است. مطالعه اي جديد نشان داده است كه مشاهده صحنه هاي جنسي به خاطر ظهور پايگاه هاي اينترنتي زياد شده است به طوري كه 230 ميليون صفحه يعني 7% از صفحات اينترنتي را به خود اختصاص مي دهند.
گزارشات اخير سازمان بهداشت جهاني نشان مي دهد كه بيماري هاي جنسي شايع ترين نوع بيماري است كه غرب با آن دست به گريبان است. تاثيرات آن در سن هاي مختلف روبه افزايش است.
دكتر George Gold مي گويد در دنيا در هر ثانيه، چهار نفر دچار بيماري جنسي مي شوند و دكتر George Kousمي گويد كه مقدار واقعي بيش از اين عدد و 4 تا 10 برابر اين مقدار است. دكتر George Gold در كتابش مي گويد كه تمام اميد هاي ما به اينكه پزشكي و تجهيزات آن مي توانند بيماري هاي جنسي را ريشه كن يا حداقل محدود سازند دود شدند و به هوا رفتند... علت اين مشكل در تغيير رفتار اجتماعي انسان است.
صداي حكيمان با بلند تر شدن صداي دشمنان بشريت ضعيف تر مي شود. اكنون در غرب اين فرهنگ كه شخصي كه قبل از ازدواج داراي رابطه جنسي نبوده است آدم غيرعادي مي باشد، رسوخ كرده است.
دكتر snowfield در كتابش به نام sex diseasesمي گويد كه: جامعه فعاليت جنسي ممنوع را نديده مي گيرد. اكنون وقتي از مسايل جنسي در جمع مردم صحبت مي شود، هيچ احساس شرم و خجالت به وجود نمي آيد و عفت عمومي عادتي پوسيده است. رسانه ها به اين بهانه كه اين يك نياز غريزي است، هرزگي را ترويج مي كند. زنا حتي در كليسا هم عملي عادي شده است. بسياري از كشيشان براي جلب طرفدار در اين مورد صحبت مي كنند. روزنامه ها مي گويند كه بيش از 80% راهبان زن و راهبان مرد و كشيشان عمل زنا را انجام مي دهند و 40% آن ها هم جنس باز هستند.... بعضي از كليسا ها ازدواج مرد با مرد را مجاز كرده اند.
به بيماري ها و آفت هايي مبتلا مي شوندكه در ميان گذشتگان آن ها نبوده است.
بسياري از بيماري ها قبلا وجود نداشته اند. اين بيماري ها عامل مرگ هاي بسياري هستند و خطر ويروس آن ها در اين است كه خود را اصلاح مي كنند. ما در مورد عمومي ترين آن ها صحبت مي كنيم.
در بين آفت هايي است كه حضرت محمد صلی الله عليه وسلم آن را در ميان جوامعي كه زنا مي كنند پيش بيني كرده است.
آفت به بيماري هاي گفته مي شود كه درمان آن غير ممكن است.
HIV/AIDSرنجي غير قابل بيان به بشر تحميل مي كند. در بعضي از كشور ها حتي روند رشد را معكوس كرده است. تا اواخر دهه 1970 بيش از 23 ميليون نفر جان خود را به خاطر آن از دست داده اند. تا سال 2010 كشته هاي آن به 45 ميليون نفر مي رسد. تا آن موقع نرخ كشتار بچه ها در بعضي از كشور ها دو برابر مي شود. HIV/AIDSانفجار مخربي را در جوامع و اقتصاد و ثبات آن ها به راه مي اندازد. كشاورزان، پزشكان، معلمان، روشنفكران و پليس ها و غيره را به كام مرگ مي كشاند.
HIV/AIDSبيماري روبه رشد در ميان جوانان به خصوص دختر ها است. از 5 ميليون مورد اين بيماري در سال 2002 نيمي از آن ميان جوانان بوده است. بيش از يك سوم كساني كه به اين بيماري مبتلا هستند زير 25 سال هستند و تقريبا دو سوم آن ها زن هستند. HIV/AIDS 14 ميليون بچه را بي سرپرست كرده است و چند ميليون بيشتر را در خطر زيادي قرار داده است. بيش از 2000 نفر در روز در سال گذشته به اين ويروس دچار شده اند كه يا در هنگام حاملگي يا تولد يا شيردهي از سينه مادر بوده است.
بسياري از محققان اعتقاد دارند كه اين ويروس از جنوب صحراي آفريقا در طول قرن بيستم آمده است و اكنون همه گير شده است و حدود 38.6 ميليون نفر در دنيا به آن مبتلا هستند. در ژانويه 2006، دستور كار مشترك سازمان ملل براي HIV/AIDS، (UNAIDS)و سازمان بهداشت جهاني (WHO) پيش بيني كردند كه اين ويروس از زمان شناسايي اش در 5 جون 1981 تا به حال 25 ميليون نفر را كشته است كه آن را يكي از كشنده ترين بيماري همه گير در تاريخ كرده است. فقط در سال 2005 حدود 2.4 تا 3.3 ميليون نفر در اثر آن مرده اند.
ايدز در اثر ويروسي به وجود مي آيد كه تنها بعد از اينكه زير ميكروسكوپ الكترونيكي هزاران بار بزرگتر شده ديده مي شود. اين ويروس توانايي ناگفتني در اشغال سلول و تكثير از طريق كنترل كردن راز هاي ژن ها در سلول دارد. اين ويروس به سلول هاي T4كه پايه سيستم ايمني است حمله مي كند و در نتيجه اين سلول را كاملا از بين مي برد.
اين ويروس كشنده با حمله به سلول هاي T4كاملا آن ها را فلج مي كند و سپس با رمز گشايي رمز هاي ژن هايش، تعداد خود را افزايش مي دهد. در مرحله بعد تعداد زيادي از آن به سلول هاي ديگر حمله مي كنند و چيزي كه بسيار عجيب است آن مي باشد كه وقتي سلول هاي T4 مي بينند كه يكي از آن ها نابود شده است، دست به خود كشي مي زنند و بعد كل سيستم ايمني چنين كاري مي كند.( به نظر من اين بيماري زبان خاصي دارد و با عملكرد خود كه سيستم ايمني را از بين مي برد دارد مي گويد كساني كه بي بند و باري جنسي دارند و زنا مي كنند در حقيقت امنيت جامعه را تهديد مي كنند و نسل بشر را از بين مي برند. مترجم)
بعد از ازبين بردن سيستم ايمني، تعداد زيادي از ويروس ها به بدن انسان حمله مي كنند و باعث به وجود آمدن هرگونه بيماري مي شود و بسياري از بيماري ها خود را نشان مي دهند كه تعدادي از اين بيماري ها در زير آمده است:
انقباض شكمي، حالت تهوع يا استفراغ. اسهال. لنف هاي درشت شده در گردن، زير بغل و كشاله ران. تب. سردرد. دردهاي ماهيچه اي و درد مفصل. جوش و خارش پوست. گلو درد. كاهش وزن. سرآسيمگي و عدم توانايي در تمركز،سرفه خشك، خستگي، تب، كم اشتهايي،درد در دهان، تغيير شكل ناخن ها. عرق كردن در شب. تفس كوتاه .درد در هنگام بلع، تغييرات شخصيتي و ذات الريه، سرطان و ....
اين بيماري به سرعت خود را اصلاح مي كند به طوري كه پيدا كردن دارويي براي آن را غير ممكن مي كند.
· آيا حضرت محمد انسان ها را از خطر آن آگاه نكرد؟
· آيا تمامي بيماري هاي ناشي از تماس جنسي، تنبيهي از طرف خداوند نيست؟
· آيا فقط انسان ها در خطر ابتلا به اين بيماري هستند يا حيوانات نيز ممكن است مبتلا شوند.
· انسان قادر به پيدا كردن واكسني براي آن نيست زيرا به سرعت خود را عوض مي كند.
(2) سفليس
از زمان پيدايش آن در سال 1494، اين آفت زندگي ميليون ها نفر را گرفته است و در آينده زندگي بسياري را نيز مي گيرد. ويروس اين بيماري هنوز در حال تغيير شكل است. سفليس بيماري است كه در هنگام تماس جنسي منتقل مي شود. اين بيماري در صورتي كه درمان نشود بسيار خطر ناك است و احتمال ابتلا به ايدز را در فرد زياد مي كند
سوزاك
اين بيماري در اثر عوامل زير به وجود مي آيد:
· رابطه جنسي با شخص مبتلا
· تماس جنسي دهاني.( اين مورد عموميت كمي دارد)
· وسايل جنسي مشترك
· لمس قسمت هاي مختلف بدن با انگشت( مثلا تماس ناحيه شرمگاهي و بعد تماس با چشم)
· هرگونه تماس خيلي نزديك
· باكتري آن مي تواند از طريق دست دادن منتقل شود( اين مورد كم پيدا مي شود)
· در هنگام تولد بچه
· از طريق بوسيدن معمولي، حمام ، توالت، ليوان يا صندلي توالت مشترك منتقل نمي شود.
(4) عفونت تبخالي
ابتدا به صورت احساس سوزش و خارش در محل به وجود مي آيد. بر اساس اينكه شدت بيماري در چه حدي باشد، به دنبال اين احساس هاي اوليه، ناحيه اي ورم كرده در آن قسمت به وجود مي آيد. سپس اين قست دردناك مي شود و وقتي دست به آن زده شود بسيار دردناك مي شود. در نهايت اين ناحيه چركين مي شود و از خود مايع شفافي را به بيرون مي دهد و سپس به مدت يك هفته تا ده روز خوب مي شود. اين زمان از شخصي به شخص ديگر متفاوت است.
از شروع بيماري، بسياري از بيماران دچار سردرد، خستگي شديد، انقباض عصبي مي شوند كه باعث از دست دادن كنترل فردي مي شود. خستگي ناشي از اين تبخال ها مي تواند با افسردگي ناشي از ظاهر بيماري در فرد دنبال شود و فرد را خيلي ناراحت كند و همين ناراحتي مي تواند به تشديد بيماري منجر شود.
راه حل اسلام براي بي بند و باري جنسي و زنا:
خداوند در قرآن مي فرمايند:
{قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ}[نور:30].
"به مرداني كه ايمان آورده اند بگو كه چشمان خويش را فرو گيرند و زهارشان را نگه دارند. اين برايشان پاك تر است، خداوند به آنچه مي كنند آگاه مي باشد."
بنابراين مرد و زن بايد نگاه خويش را كنترل كنند. (در هنگام نگاه كردن، نگاهشان رو به پايين باشد)
نگاه كردن به زن تاثير زيستي بر روي بدن دارد و اگر اين نگاه به نامحرم باشد، اين تاثير نوعي ضرر به حساب مي آيد.
مطالعه اي كه در زير مي آيد تاثيرات نگاه كردن بد به زن( نگاه كردن به قصد لذت بردن) را نشان مي دهد:
مقدار هورمون هاي جنسي افزايش مي يابد و ذخيره مي شود و تمايل به ارضا جنسي زياد مي شود، سيستم عصبي تحريك مي شود و تعداد ضربان قلب زياد مي شود و به خاطر catecholamine فشار زيادي به قلب مي آيد.
افزايش اين هورمون ها منجر به التهاب غده تيروئيد مي شود و ضرر هاي ديگر را با خود به همراه مي آورد.
آمار نشان مي دهد
· 40% اين افراد از همسران خود جدا مي شوند.
· 50% آن ها از مشكلات مالي رنج مي برند.
· 27% تا 40% كار خود را از دست مي دهند.
· حتي كساني كه از همسران خود جدا نمي شوند با زنان ديگر زنا مي كنند.
· اين كار منجر به ضعف جنسي و عدم توانايي اركشن مي شود.
· مشاهده تصاوير تحريك كننده به مدت سه روز متوالي منجر به كاهش توانايي اركشن در روز سوم در مقايسه با روز اول مي شود.
· تغييرات هورموني كه به دنبال تحريك جنسي ايجاد مي شود در صورتي كه ارضا نشود منجر به تاثيرات بد در بدن مي شود.
زنان نيز بايد كنترل نگاه خود را داشته باشند و نبايد به قصد لذت بردن به مردان نگاه كنند.
روايتي در مورد پيامبر است كه در كنار همسر خود نشسته بودند و شخص نابينايي به حضور ايشان آمد، پيامبر از همسر خود خواست كه به اتاق ديگري بروند. همسر ايشان پرسيد برا چه؟ او نابينا مي باشد. پيامبر به او گفتند: تو كه نابينا نمي باشي.
در حقيقت اگر كنترل نگاه از طرف مردان صورت گيرد تاثير بيشتري در كنترل اين قضيه دارد. (زيرا مردان زودتر تحريك مي گردند. مترجم)
پيامبر فرمودند كسي كه نگاه خود را كنترل كند، در قلب طرف مقابل محبوب مي شود.
(حضرت علي رضي الله عنه هم فرمودند:{ آنچه كه چشم مي بيند در قلب مي نشيند}. و مرض قلبي كه خداوند در قرآن به آن اشاره مي كنند مي تواند از اين جا شروع شود. برگردان)
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتی
برچسبها: پیامبر اکرم(ص)بیماری های قرن21پیام شاهدمرودشت