اولین پاتوق وبلاگ نویسان برتر مرودشتی ( وبلاگ از مرودشت تا ….) در نظر دارد هر هفته برترین مطالب وبلاگ نویسان شهرستان مرودشت را در سبد وبلاگی خود باز نشر دهد. این امر مهم در جهت ترویج فرهنگ وبلاگ نویسی در شهرستان مرودشت و شناسایی استعداد های برتر در این زمینه انجام می شود. دوستان عزیز وبلاگ نویس مرودشتی جهت ثبت لینک خود در اولین پاتوق وبلاگ نویسان مرودشت هر چه زودتر اقدام نمایند. وبلاگ نویسان عزیز مرودشتی مطالب جدید خود در وبلاگ هایشان را به ما خبر دهند تا گلچین مطالب به اسم خودشان در سبد های وبلاگی شهرستان درج گردد. سبد های وبلاگی هفته ای یکبار در روزهای جمعه منتشر می شودین بار استثنائا به خاطر تاخیر جند هفته ای سبد وبلاگی در وسط هفته منتشر شد
وبلاگ باشگاه مهندسان شهرستان مرودشت این تصاویر را پیرامون سیزده به در منتشر کرد:
وبلاگ سیدان شهر پاکها و پاکیها نوشته است
سالروز شهادت ام ابیها ،حضرت صدیقه طاهره تسلیت
شب، عمیق شده است. وقت آن است که جنازه را به سوی بقیع حرکت دهند. کودکان، غریبانه به دنبال تابوت می دوند. پدر سفارش کرده که بی صدا بگریند. مبادا اهل مدینه ـ همان ها که تو اجازه حضور در تشییع خود را به آنان نداده ای ـ بیدار شوند و...
دشوارترین هنگامه هستی فرا می رسد. علی علیه السلام در قبر داخل می شود. با خاک، با خدا چه می گوید؟! هیچ کس نمی فهمد جز تو: «پروردگارا! مردمان از او بریدند. پس تو با او پیوند کن!» اگر کسی علی علیه السلام را پیش از این دیده باشد، اینک که از قبر تو بیرون می آید؛ دیگر او را نخواهد شناخت. اینجاست که تنهایی خود را امضا کرده است!
سالروز شهادت ام ابیها ،حضرت صدیقه طاهره تسلیت.
وبلاگ دبیرستان شهید دستغیب مرودشت بودجه بندی آزمون علمی را تشریح کرد
دبیرستان دارالفنون مرودشت هم سال نو را تبریک گفت :
ز کوی یار می آید نســـیم باد نـــــوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافــروزی
به صحرا رو که از دامن غبار غم بیفشــــانی
به گلزار آی کز بلبل غزل گفتن بیـــــاموزی
دستان پرنوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد
و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می کنند .
در سال جدید خورشیدی
سبزی ، شادی ، کامیابی ، سلامتی و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم . . .
دبیرستان دارالفنون-محمدی
وبلاگ دبستان پسرانه 13 آبان مرودشت نوشت:
تاريخ و مكان تولد حضرت زهرا (س)
در تاريخ تولد فاطمه عليهاالسلام در بين علماى اسلام اختلاف است. لكين در بين علماى اماميه مشهور است كه آن حضرت در روز جمعه بيستم ماه جمادى الثانى سال پنجم بعثت تولد يافته است. (1)
مكان تولد حضرت زهرا (عليهاالسلام) در شهر مكه و در خانه خديجه اتفاق افتاد. اين خانه در محلهاى است كه در گذشته به آن «زقاق العطارين» يعنى كوچه عطارها مى گفتند. رسول خدا (صلى اللَّه عليه و آله) تا هنگام هجرت، در آن خانه ساكن بود. خانه مباركى كه بارها در آن فرشته وحى بر پيامبر (صلى اللَّه عليه و آله) نازل گرديد. اين خانه بعدها به صورت مسجد درآمد. (2)
و از آنجا كه محل نزول وحى و بخشى از قرآن، زيستگاه پيامبر (صلى اللَّه عليه و آله) و مكان تولد حضرت زهرا (عليهاالسلام) بود، در نظر عموم مسلمين ارزش معنوى و قداستى خاص داشت. و از اين رو بارها در طول تاريخ همزمان با تعمير و توسعه مسجد الحرام، نسبت به مرمت بناى آن اقدام كردند. (3)
كيفيت و چگونگى تولد حضرت زهرا (س)
دوران باردارى حضرت خديجه سلام الله علیه سپرى گشت، زمان وضع حمل فرارسيد، حضرت خديجه سلام الله علیه براى زنان قريش پيام فرستاد تا بيايند و او را در امر وضع حمل كمك كرد و كارهاى مربوط به اين برهه كه مخصوص زنان است برعهده گيرند.
اما زنان قريش پاسخ دادند كه ما نخواهيم آمد، چرا كه سخن ما را نشنيده انگاشتى و با محمد صلى اللَّه عليه و آله يتيم ابوطالب، پيمان زناشوئى بستى.
خديجه از اين پاسخ رنجيده خاطر گشت، اما در يكى از همين روزها در حالى كه او همچنان در بستر آرميده بود، چهار زن گندمگون و بلندبالا مشاهده نمود كه بر او وارد شدند. خديجه كه از ديدن آنان در هراس شده بود به تكاپو افتاد اما يكى از زنان او را آرام نمود و گفت:
اى خديجه! اندوهگين و هراسناك مباش، ما از جانب خدا به سويت آمدهايم و خواهران تو هستيم، من ساره همسر ابراهيم خليلم و اين آسيه همسر فرعون است و آن يكى مريم دختر عمران و چهارمين ما صفورا دختر شعيب است. در اين هنگام چهار زن در چهار سوى خديجه سلام الله علیه قرار گرفتند و حضرت خديجه سلام الله علیه حمل خود را بر زمين نهاد و نورى از او ساطع گرديد كه شرق و غرب عالم پرتوافكن شد.
نورى كه به خانه هاى مكه راه يافت و همه را در حيرت فروبرد. پس از آن ده فرشته همراه با طشت و ابريقى مملو از آب كوثر از آسمان فرود آمدند. آن بانويى كه در پيش روى خديجه قرار داشت مولود را با آن آب شستشو داده و جامه كه از شير سفيدتر و از عنبر خوشبوتر بود بيرون آورد. با يكى تن مولود را پوشاند، و ديگرى را مقنعه ى او قرار داد آنگاه دست خود را بر لبان كودك نهاد و او را به سخن گفتن وادار نمود، فاطمه دهان گشود و چنين فرمود: اشهد ان لا اله اللَّه و اشهد ان محمد رسولاللَّه سيدالانبياء و ان بعلى سيدالاوصياء و ولدى سادة الاسباط.
آنگاه يكايك بانوان را سلام داده به نامشان خواند. آنها هم با رويى گشاده مولود فرخنده را مورد ملاطفت قرار دادند. حوريان بشارت تولد او را به آسمانها بردند. در آسمان از يمن قدوم او نورى پديدار آمد و ساطع گرديد كه تا آن زمان سماواتيان چنين نورى را رؤيت ننموده بودند. بانوان خديجه را شادباش گفته از ميمنت و مباركى و طهارت نسلش سخنها گفتند. خديجه با سرورى زايدالوصف كودك را در آغوش كشيد و با دنيايى اميد و آرزو پستان در دهان او گذارد.
1- علماى اماميه و علماى عامه در سال ولادت حضرت فاطمه اختلاف دارند. اكثر علماى عامه تولد او را قبل از بعثت مىدانند. عبدالرحمن بن جوزى در كتاب تذكرهى الخواص ص 306 مىنويسد: تاريخنگاران نوشته اند كه فاطمهى زهرا در سالى متولد شد كه قريش به ساختن مسجدالحرام مشغول بودند. يعنى پنج سال قبل از بعثت. محمد بن يوسف حنفى در كتاب «نظم دررالسمطين» ص 175 مىنويسد: فاطمه در سالى متولد شد كه قريش مشغول ساختن كعبه بودند. طبرى در ذخائرالعقبى ص 53 از قول عباس نقل مىكند كه گفت: فاطمه در سالى متولد شد كه قريش مغشول ساختن خانهى كعبه بودند و در آن هنگام پيغمبر در سن سى و پنج سالگى بود. 2- كامل ابناثير ج 2 ص 40.
وبلاگ بخشداری مرکزی مرودشت نوشت:
استاندار فارس بر لزوم تمرکز مدیران و مسئولان بر نیازها و اولویتهای اساسی استان تاکید کرد و گفت: در سفر ریاست جمهوری پروزه هایی در اولویت قرار می گیرند که همه جوانب توسعه استان در آن در نظر گرفته شود.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري فارس،استاندار فارس در اولين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان در سال 94 كه با حضور مهندس صالحي مدير كل پيگيري سفرهاي استاني رياست جمهور برگزار شد با بيان اين كه در طليعه ي سال جديد استان فارس ميزبان حضور سبز رياست محترم جمهوري است اظهار داشت: اميدواريم پيشنهاداتي كه توسط دستگاههاي اجرايي استان در حوزه هاي مختلف معاونت هاي استانداري فارس مورد بررسي قرار گرفته است، در نهايت به صورت چند پروژه كه از درجه اهميت بيشتري برخوردار است، اجرايي و عملياتي شود كه در نتيجه اين طرح ها، بتواند محركي جهت توسعه استان باشد.
دكتر احمدي ادامه داد: استان فارس به واسطه وجود شركت صنايع الكترونيك به عنوان قطب صنعت الكترونيك كشور محسوب مي شود و با توجه به قابليت ها و وسعتي كه صنعت الكترونيك دارد اميدواريم بتوانيم با مساعدت رئيس جمهور اين حوزه را در استان توسعه و گسترش دهيم.
نماينده عالي دولت در استان فارس گفت: هيئتي از نمايندگان رئيس جمهور محترم ضمن عزيمت به شهرستان ها و تشكيل شوراي اداري مسايل و مطالبات مردم را رصد مي كنند و در جهت اجراي اين موارد اقدامات لازم صورت مي گيرد كه پس از جمع بندي موارد مذكور، مسائل و مشكلات در شوراي اداري استان با حضور رئيس جمهور، مورد بررسي قرار مي گيرند.
استاندار فارس همچنين خواستار تعامل و همكاري بيشتر بين دستگاههاي اجرايي استان در راستاي اجراي هر چه بهتر سياستها و تحقق اهداف پيش بيني شده در سال 94 شد.
در ادامه مهندس صالحي گفت: در سفر رياست جمهوري به استان فارس برنامه هاي متعددي اجرا خواهد شد كه از جمله آنها مي توان به برگزاري ديدار عمومي با مردم، ملاقات با علماء و روحانيون، خانواده معظم شهداء وايثارگران، نخبگان و همچنين ديدار با متخصصين و كارشناسان امور اقتصادي استان اشاره كرد.
وي ادامه داد : تمام تصميماتي كه در حين سفر توسط رياست محترم جمهور اعلام مي شود از قبل مورد كارشناسي و بررسي دقيق قرار گرفته و قابليت اجرا خواهند داشت.
وبلاگ بسیج رامجرد تصاویری از کارهای عمرانی شهرداری رامجرد منتشر کرد :
شهرداری رامجرد جهت آشنایی مهمانان با شهر و زیبایی شهر کارهای عمرانی برای شهر انجام دادند.
گزارش تصویری در ادامه مطلب....
برای زیبا سازی و بازسازی شهر رامجرد اجرای تک لبه روبروی پاسگاه رامجرد را به اجرا در اوردند..
بقیه در ادامه مطلب...
وبلاگ بسیج دانشجویی دانشکده علوم تربیتی مرودشت در مورد ماهواره شناسی نوشت
نکاتی درباره ماهواره
1.میل مردم را از ایثار،مهدویت،شهادت،برگردانده و به مصرف گرایی ،میل گرایی و....تغییر می دهد.
2.حس و نیاز انسان را تغییر می دهد.
3.رسانه فیلم پخش می کند ولی ما باید ماهیت فیلم را بشناسیم و موج آن را تدبین کنیم.
4.مردم را مصرف گرا می کند و مصرف مردم را جهت می دهد.
5.فاصله فضای عمومی و خصوصی را از بین می برد.
6.چرا تماشای رسانه ها در ایران به 5 ساعت رسیده ولی رابطه میان خانواده ها 17دقیقه شده است؟؟؟؟؟
7.ایجاد شناخت و دادن آگاهی و بینش در مردم تنها راهی است که می توانیم با شبکه های ماهواره ای مقابله کرد.
8.ماهواره که به خانه رجوع کرد سبک زندگی ما را تغییر می دهد.
عوامل ماهواره
1.بالا رفتن سن ازدواج
2.افزایش طلاق
3.دوری اعضاء خانواده از همدیگر
4.کاهش نقش پدری و مادری
5.افزایش مدرک گرایی واشتغال زنان
6.کاهش نرخ زاد و ولد
7.ترویج زندگی مشترک
افزایش نرخ طلاق محصول سست شدن و فروپاشی بنیان خانواده است
وبلاگ مقالات و مطالب رحیم مختاری در نقد شهرداری مرودشت نوشت:
آقای شهردار مرودشت پاسخ خبرنگارانی که دعوت نمی کنید را هم بدهید
نشست خبری شهردار مرودشت در حالی با اصحاب رسانه مرودشت برگزار شد که در دعوت از خبرنگاران هم شهردار گزینشی عمل نمودند و کسانی که مطالب انتقادی می نوشتند را دعوت نکردند. در صورتی که مهم ترین و اساسی ترین سوالات را این منتقدان دارند، چرا از این افراد دعوت نشده است، خود سوالی است که شهردار محترم باید پاسخ دهد؟
به عنوان یک خبرنگار منتقد شهردار که به این نشست دعوت نشدم، سوالاتی را از آقای شهردار داشتم که به عرض می رسانم:
- آقای شهردار چرا 1 میلیارد تومان اعتباری که استانداری فارس برای مرودشت در نظر گرفت، شما نپذیرفتید؟ و اعلام کردید که خرج روستاها شود! و استانداری فارس طی دستوری 1 میلیارد تومان اعتبار شهر مرودشت را به روستاهای استان فارس اختصاص داد!
- آقای شهردار نپذیرفتن این 1 میلیارد تومان یعنی حذف یک ردیف مهم اعتباری از شهرداری مرودشت، آقای شهردار شما این کارتان را با چه منطقی توجیه می کنید؟
- آقای شهردار چرا 3 میلیارد تومان بودجه سال 93 شهرداری برای آسفالت بلوار شصت متری صورت نگرفته است؟ آیا اختلافات جدی شما با نادر امیدوار سبب شده که منطقه پرجمعیت شصت متری را نادیده بگیرید؟ البته خدا را شکر که شصت متری را آسفالت نکردید وگرنه مانند معابر دیگر دو ماهه تخریب می شد.
- آقای شهردار! با پیگیری نماینده محترم مشکل پلاک 101 مرودشت حل شد و چندین میلیارد تومان برای شهرداری درآمد داشت آیا بهتر نبود درآمد حاصل از حل پلاک 101 صرف درآمد پایدار برای شهرداری می شد چرا صرف آسفالت های بی کیفیت کردید که دو ماهه تخریب شدند.
آقای شهردار! چندین میلیارد تومان توافق شهرداری با مسئولین زمین های شبکه بهداشت به تصویب شورای شهر نرسیده است پس چرا شما در بودجه 1394 گنجانده اید؟پشت پرده چه خبر است؟
- آقای شهردار! شما چه فاکتورهایی را برای اولویت بندی کارهای عمرانی داشته اید که مناطق مسکونی که چند سال از ایجاد آن ها بیشتر نمی گذرد را خدمات ارائه می دهید ولی مناطق محروم شهرستان مثل ،محمد آباد، مختارآباد، نفرآباد، شصت متری با سابقه چندین و چند ساله از خدمات برخوردار نشده اند؟
- آقای شهردار! چرا نیمه شرقی خیابان های کاووسی، میرزاخانی و روزگار آسفالت بی کیفیت می شوند اما نیمه غربی خیابان های کاووسی، میرزاخانی و روزگار آسفالت نمی شوند؟ آیا از نگاه شما؛ ساکنین نیمه غربی خیابان های مذکور شهروند درجه 2 هستند؟
- آقای شهردار! شما مدرک فوق لیسانس جغرافیای شهری دارید یا دکترای شهرسازی؟ لطفا مدارک تحصیلی خود را ارائه کنید.
- آقای شهردار! آسفالت های بی کیفیت شما طی دو ماه خراب شد مانند خیابان گلستان، حافظ، 17 شهریور و... چرا بیت المال را با آسفالت بی کیفیت حیف و میل کردید؟
- آقای شهردار! علت این که در سال 93 بهر مسائل شهری از قبیل ترمینال، فضای سبز،ترافیک، حمل و نقل عمومی، پارکینگ، فرهنگ و... نپرداختید؟
- آقای شهردار! چرا شما که از لابی ها باخبر بودید با 35 کاندیداهای شهرداری مرودشت مانند عروسک خیمه شب بازی رفتار کردید و شأن و منزلت آنان را در نظر نگرفته اید؟ اگر می خواستید خودتان شهردار شوید چرا این 35 نفر را سرکار گذاشتید؟ در حالی که تمامی کاندیدا های شهرداری برنامه ارائه دادند،شما برنامه ای ارائه ندادید؟
- آقای شهردار! چرا زمانی که به عنوان شهردار انتخاب شدید،اول این که تبصره 2 ماده 76 قانون شوراهای اسلامی«شهردار نمی تواند همزمان عضو هیچ یک از شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور باشد» را رعایت نکردید؟
- آقای شهردار! چرا آئین نامه انتخاب شهرداران که به تصویب هیأت وزیران رسیده است و یکی از موارد آن داشتن 5 سال سابقه اجرایی در موقع انتخاب شدن را نداشتید این سمت را پذیرفتید؟ البته شما در مرحله اول رد صلاحیت شدید.
وبلاگ سبک زندگی ولایی مرودشت پیرامون حریم روابط نا محرم نوشت :
يكي از مهمترين مباحث كاربردي و اساسي در مسائل اجتماعي و خانوادگي، حفظ حريم روابط محرم و نامحرم است كه توجه به نكات زير، در ايجاد امنيت و آرامش اخلاقي و معنوي افراد و خانواده ها بسيار مهم است:
1. به حد ضرورت اكتفا كنيد: اسلام زن و مرد نامحرم را از صحبت كردن با هم و برخوردهايي كه لازمه رسيدگي به كارهاي روزمرّه است منع نموده است البته در صورتي كه بدون هيچ شائبهاي بوده و به مسائل ديگر آلوده نباشد.[1]
2. حريم نگه داريد: حريم نگه داشتن ميان زن و مرد نامحرم در متون روايي و در سيره معصومين ـ عليهم السّلام ـ ذكر شده است، سنّت جاري مسلمين از زمان رسول اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ همين بوده و زناني از شركت در مجالس و مجامع منع نميشدهاند ولي همواره اصل «حريم» رعايت ميشده و در مساجد و مجامع حتي در كوچه و معبر زن و مرد مختلط نبوده[2] و درب ورودي زنان در مسجدالنبي(ص) جدا بوده است.
3. از نگاه و رفتار هوس آلود پرهيز كنيد: اسلام ميخواهد جامعه عاري از هرگونه نگاه و رفتار هوسآلود و سرشار از كار و فعّاليت باشد و زن و مرد فارغ از دغدغههاي شهواني به تحصيل و ساير كارهاي زندگي برسند لذا زن و مرد از اختلاط بيحدّ و مرز از زير پاگذاشتن حريمهاي عفاف و شرم و حيا باز داشته تا سلامت فرد و جامعه تأمين گردد.[3]
4. به روحيات، سن و شرايط ويژه خود توجه كنيد: اگر حساسيتي نسبت به صحبت نمودن و برخوردهاي مستمّرِ دختر و پسر وجود داشته باشد، به روحيات و سن و شرايط ويژه آن دو بستگي دارد، دختر و پسر پس از بلوغ سرشار از غرايز و عواطف بوده و تأثيرپذيري بسياري دارند، در اين سن حكومت و سلطه غرايز جنسي فراگير ميشود و بر اعمال و رفتار و انديشهي جوان سايه ميافكند. احساس نيازي كه در جوانان نسبت به جنس مخالف وجود دارد باعث ميشود كه آنان هر لحظه به دنبال پاسخي براي ارضاي آن و جبران كمبود روحي ـ رواني خود باشند.
در بسياري از برخوردها، دختر و پسر هر چند به بهانههاي گوناگون با هم آشنا ميشوند امّا اندك اندك براساس تسلّط طبيعي غرايز نگاه و سخن و رفتارشان رنگ و بويي ديگر گرفته و چه بسا بعد از مدتي به يكباره متوجه ميشوند عواطف و احساسات و عفت و طهارت آنان بازيچه هوس شده است.
اسلام به نياز طبيعي زن و مرد توجه كرده و ازدواج را بهترين پاسخ براي نيازهاي جسمي و رواني قرار داده است.
اسلام خواهان آن است كه هرگونه ارتباط تحت ضابطه و در كادر رسمي آن باشد در سايه ازدواج از هرج و مرج جنسي و بيبند و باري ـ كه امروزه جوامع غربي شاهد آن است ـ جلوگيري شده و به نياز طبيعي نيز پاسخ داده شود. اشباع غرايز و سركوب نكردن آن يك مطلب است و آزادي و رفع مقررات و موازين اخلاقي مطلب ديگري است.[4] اسلام اصرار فراواني دارد كه مسائل جنسي منحصر در خانه و محيط خصوصي باشد و افراد با خروج از خانه دغدغهاي جز فعاليت و تلاش از كار و تحصيل نداشته باشند و محيط اجتماع عاري از هر نوع كاميابي جنسي باشد، فلسفه تحريم نظر بازي[5] و تمتعات جنسي غير قانوني و حرمت خودآرايي[6] براي بيگانه از اينجا نشأت ميگيرد.
5. در زمينه مسائل جنسي احتياط كنيد: در داستان حضرت يوسف ـ عليه السّلام ـ در قرآن به خوبي در مييابيم انسان در زمينه مسائل جنسي در خطر است و اگر رعايت جوانب احتياط را نكرده و به خدا پناه نبرد طعمه شيطان ميگردد. در قرآن ميخوانيم «آن زن قصد يوسف نمود و يوسف نيز اگر برهان پروردگار را نميديد قصد وي نمود»[7] آيه ميگويد ايمان حضرت يوسف سبب نجات او شد و در غير اين صورت به طور طبيعي او نيز در اين راه به خطا ميرفت پس برخورد ميان زن مرد از لغزشگاه او ميباشد و در داستان حضرت موسي و دختران شعيب ميخوانيم هنگامي كه دختر از طرف پدرش (شعيب) موسي را دعوت نمود حضرت موسي ـ عليه السّلام ـ گفت: «من جلو ميروم و تو پشت سر من راه بيا من از قومي هستم كه پشت زنان نگاه نميكنيم».[8]
6. به سيره معصومين - عليهم السلام - توجه كنيد: در حديثي آمده حضرت علي ـ عليه السّلام ـ كراهت داشت تا به زنان جوان آغاز به سلام كند، و پيرامون حكمت آن فرمود: «ترس از آن دارم كه تحت تأثير صداي او واقع شوم و ضرر آن از ثوابي كه از سلام ميبرم بيشتر شود».[9]
7. از شوخي با نامحرم بپرهيزيد: در حديثي پيرامون شوخي و مزهپراني زن و مرد نامحرم آمده است: «ابوبصير ميگويد: به زني درس روخواني قرآن ميدادم. روزي كمي با او شوخي كردم؛ وقتي خدمت امام باقر ـ عليه السّلام ـ رسيدم به من فرمود: چه چيزي به زن گفتي. رنگم پريد و خجالت كشيدم. بعد فرمود: ديگر به طرف آن زن نرو و درس نده».[10]
همچنين احاديثي درباره عذاب كساني آمده كه با زنان نامحرم شوخي و خوش طبعي ميكنند.[11]
با توجه به آيات و احاديث فوق به خوبي حكم اختلاط و همدوشيها و روابط بيحدّ و مرزي كه متأسفانه دارد در سطح جامعه رواج پيدا ميكند و حتي به اسم روشنفكري به آن دامن زده ميشود مشخص ميشود كه برخلاف نص صريح معارف اسلامي و آموزههاي ديني است.
ثمرات قرار دادن حريم در روابط زن و مرد عبارتند از:
1. جلوگيري از آشفتگي ذهني.
2. كنترل غرايز جنسي.
3. پرهيز از قرار گرفتن در موضع تهمت.
4. آرامش رواني.
5. تحكيم نظام خانواده و وفاداري به همسر.
6. انجام سالم فعاليتهاي اجتماعي.
7. كاهش جرائم اخلاقي همچون سقط جنين، هم جنس بازي و..
8. پيشگيري از ناكامي و شكست در زندگي.
9. موفقيت تحصيلي و شغلي.
10. اجراي فرامين الهي و كسب رضايت خداوند (خداوند متعال در قرآن كريم ضمن بيان دقيق حريمهاي لازم در روابط بين زن و مرد، از دوستي زن و مرد در خارج از چارچوب الهي نهي فرموده است).
--------------------------------------------------------------------------------
[1] . جوادي آملي، عبدالله، زن در آئينه جلال و جمال، (چاپ 4، انتشارات اسراء قم، 1378) ص 394.
[2] . شهيد مطهري، مرتضي، مسئله حجاب (چاپ 42، انتشارات صدرا، قم 1364) ص 241.
[3] . زن در آئينه جلال و جمال، ص 395 و مسأله حجاب 93.
[4] . مطهري، مرتضي، اخلاق جنسي در اسلام و جهان غرب، انتشارات صدرا، قم بيتا) ص 69.
[5] . سوره نور، آيه 31.
[6] . سوره احزاب، آيه 33.
[7] . سوره يوسف، آيه 24.
[8] . سوره قصص، آيه 23 و 25.
و علامه طباطبايي، محمد حسين، تفسير الميزان، (چاپ دوم، دارالكتب الاسلاميه، قم 1393 ه) ج 16، ص 129.
[9] . ريشهري، محمد، ميزانالحمه، (چاپ اول، دفتر تبليغات اسلامي قم، 1362) ج 4، ص 540.
[10] . حر عاملي، محمد ن حسن، وسائل الشيعه (چاپ 6، دارالكتب اسلاميه، تهران 1403 ه) ج 14، ص 144، ب 106، مقدمات نكاح، حديث 5.
[11] . همان، ج 14، ص 143، ب 106، مقدمات نكاح.
حسن منتظري- مركز مطالعات و پژوهش هاي فرهنگي حوزه علميه
وبلاگ پایگاه مقاومت امام حسین علیه سلام مرودشت نوشت
طبیعت برای «همه مردم»
البته این اولین بار نبود که رهبر انقلاب، مسئولین را به تسهیل استفادهی مردم از طبیعت سفارش میکردند. ایشان چهار سال پیش در دیدار با مردم چالوس و نوشهر به مسئولین در مورد حفاظت از دریا و جنگل در این منطقه تذکر دادند و به آنها یادآوری کردند که دریا و جنگل متعلق به همهی ملت است:
«در مورد مازندران دو ثروت عظیم و دو فرصت بزرگ برای این استان عبارت است از دریا و جنگل؛ دو تا منبع ثروت عظیم، هم برای مردم این استان و هم برای کل کشور. از این دو ثروت عظیم، از این دو فرصت بزرگ باید هم بهدرستی حفاظت بشود، هم بهدرستی بهرهبرداری بشود. این سفارش من به مسئولان کشور است: این جنگل متعلق به ملت است، این دریا متعلق به ملت است و مسئولان دولتی متولیان ساماندهی کار ملت و کار کشورند؛ مراقب باشند؛ مراقب باشند. بهرهبرداری بهینه و اقتصادی و صحیح و جلوگیری از سوءاستفادههای گوناگون از جنگل یا به شکلی از دریا - که بیشتر از جنگل سوءاستفاده میشود - وظیفهی مسئولان کشور است. اینی که دستهای طمعگار و طالبان منافع شخصی به عناوین گوناگون این ثروت ملی را به سمت جیبهای خودشان بکشند، قابل قبول نیست. این منطقه عموماً و این شهر که در کنار جادهی چالوس و تهران قرار گرفته است، و این مناطق زیبا و خوش آبوهوا در اطراف این منطقه، اینها همه نعمتهای خدائیاند؛ از این نعمتها باید استفاده کرد، ولی درست؛ باید استفاده کرد، ولی با رعایت حریمهای الهی؛ باید استفاده کرد، ولی با احترام به ارزشها و دین و اخلاق این مردم؛ ارزشهائی که آنها را در طول سالیان دراز در میدانهای سخت نگه داشته.» ۱۳۸۸/۷/۱۵ [۳]
یک مصداق دیگر در این زمینه توصیهی حضرت آیتالله خامنهای به جوانان - بهخصوص جوانان تهرانی- برای استفاده از نعمت خدادادی کوه و اهتمام به ورزش کوهنوردی است. توصیهای که مخاطب آن هم جوانان هستند که باید همت کنند و از این نعمت خدادادی استفاده کنند و هم مسئولین که باید امکانات و شرایط لازم را برای استفادهی عموم مردم فراهم کنند:
«شما امکانات و اتوبوس بگذارید که اگر کسی خواست از پایین شهر و از راههای دور به این ارتفاعات بیاید، بتواند. ارتفاعات بعضی از شهرها یک خرده با شهر فاصله دارد؛ بنابراین، وسایلی فراهم کنید که اگر کسی خواست، بتواند بیاید - حالا اگر کسی همت نکرد و اراده نکرد؛ آن، بحث دیگری است - و تشویق بشوند؛ نگویند وسیله نداشتیم و نیامدیم.» ۱۳۸۴/۸/۳۰
«من هر وقت چشمم به ارتفاعات شمال تهران میافتد و میبینم که در این منطقهی ضلع شمالی تهران - یعنی از منتهای شرق تا منتهای غرب - شاید حدود ۱۰ معبر وجود دارد که مردم را به این سلسله کوههای با عظمت و بسیار مصفا متصل میکند؛ اما مردم استفاده نمیکنند، تأسف میخورم. هر وقت به کوه میآیم، وقتی میبینم خلوت است، تأسف میخورم که چرا جوانها و حتی غیرجوانها از این نعمت الهی و این فرصت کمیاب استفاده نمیکنند...
توصیهی من این است که جوانها به من نگاه کنند. من وقتی به کوه میآیم و گاهی میبینم حتی از من مسنتر هم کسانی میآیند که با استحکام و استقرار جسمانی و قرص و محکم این راه را طی میکنند، واقعاً لذت میبرم.» ۱۳۷۵/۶/۲ [۴]
«بنده گاهی اوقات که بر همان تنبلی مورد بحث و بر ضعفهای مربوط به سن و پیری فایق میآیم، چند قدمی از کوهستانهای اطراف تهران میروم بالا و میبینم هیچکس نیست! غصه میخورم!
در کوهستان، جاهایی هست که ساختمانها در زیر پا پیداست؛ این همه آدم در اتاقها خوابیدهاند که در بین آنها جوان هست، در بین آنها کسانی هستند که ظاهر جسمشان اقلاً ده برابر ما توان و قدرت دارد؛ اما از این اتاقها بیرون نمیآیند، ولی ما از این گوشهی شهر با سنِ نزدیک به هفتاد سال، میرویم آنجا. دل انسان خیلی غصهدار میشود که چرا آنها در آنجا چهار قدم بالا نمیآیند و از این امکان استفاده نمیکنند.
شما امکانات و اتوبوس بگذارید که اگر کسی خواست از پایین شهر و از راههای دور به این ارتفاعات بیاید، بتواند. ارتفاعات بعضی از شهرها یک خرده با شهر فاصله دارد؛ بنابراین، وسایلی فراهم کنید که اگر کسی خواست، بتواند بیاید - حالا اگر کسی همت نکرد و اراده نکرد؛ آن، بحث دیگری است - و تشویق بشوند؛ نگویند وسیله نداشتیم و نیامدیم.» ۱۳۸۴/۸/۳۰ [۵]
یکی از مصادیق دیگر استفادهی عمومی مردم از طبیعت، استفاده از فضای سبز شهری و بوستانهای داخل شهرها است. رهبری در مقاطع مختلف درمورد توسعهی فضای سبز شهری و لزوم برخورداری مردم از این امکانات - بهخصوص مناطق کمتر برخوردار شهرها - تذکر دادهاند و از توصیههای پرتکرار ایشان در روز درختکاری همین موضوع بوده است. مردم تهران حضور ایشان در مراسم افتتاح بوستان ولایت در جنوب شهر تهران را هنوز به خوبی به یاد دارند:
«بهخصوص آن چیزی که بنده را تشویق کرد که امروز در این جلسه با حضور شما دوستان شرکت کنم، این بود که اینجا متعلق به بخش کمبرخوردارترِ از شهر تهران است؛ بخش محروم تهران. وجود یک چنین بوستانی، یک چنین امکانی در این بخش از تهران، به نظر فرصت بسیار خوب و مغتنمی است. خرسندیم که بحمداللَّه در نهایت بین مسئولین امر - یعنی کسانی که این مجموعه متعلق به آنها بود، و کسانی که امروز از آن بهرهبرداری میکنند؛ یعنی شهرداری و نیروهای مسلح - توافق برقرار شد و اینجا انشاءاللَّه سرانجامِ خوبی خواهد یافت.» ۱۳۸۹/۱۲/۱۷ [۶]
پینوشتها:
۱. بیانات در دیدار مسئولان و فعالان محیط زیست، منابع طبیعى و فضاى سبز ۱۳۹۳/۱۲/۱۷
۲. همان
۳. بیانات در دیدار عمومی مردم چالوس و نوشهر ۱۳۸۸/۷/۱۵
۴. مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما هنگام کوهپیمایی ۱۳۷۵/۶/۲
۵. بیانات در دیدار فاتحان قلهی اورست ۱۳۸۴/۸/۳۰
۶. بیانات در بوستان ولایت به مناسبت روز درختکاری ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
امام خمینی(ره):پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد. امام خمینی(ره):ملی گرایی اساس بدبختی مسلمین است. امام خامنه ای:امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم است.
وبلاگ هیات فوتبال مرودشت نوشت
بنا به گزارش روابط عمومی هیأت فوتبال استان فارس: شرایط سنی رده های تیمهای پایه فوتبال آقایان در فصل 95-94 و همچنین فصل 96-95 از سوی فدراسیون فوتبال اعلام گردید.
رده های سنی اعلام شده به شرح ذیل می باشد
----------------------------------------------
رده سنی فصل ۹۵-۹۴
نونهالان زیر ده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۴ به بعد
نونهالان زیر یازده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۳ به بعد
نونهالان زیر دوازده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۲ به بعد
نونهالان زیر سیزده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۱ به بعد
نونهالان زیر چهارده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۰ به بعد
نوجوانان زیر شانزده سال: ۱۱ دی ۱۳۷۸ به بعد
جوانان زیر نوزده سال: ۱۱ دی ۱۳۷۵ به بعد
امید زیر بیست و یک سال: ۱۱ دی ۱۳۷۳ به بعد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رده سنی فصل ۹۶-۹۵
نونهالان زیر ده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۶ به بعد
نونهالان زیر یازده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۵ به بعد
نونهالان زیر دوازده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۴ به بعد
نونهالان زیر سیزده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۳ به بعد
نونهالان زیر چهارده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۲ به بعد
نوجوانان زیر شانزده سال: ۱۱ دی ۱۳۸۰ به بعد
جوانان زیر نوزده سال: ۱۱ دی ۱۳۷۷ به بعد
امید زیر بیست و یک سال: ۱۱ دی ۱۳۷۵ به بعد
وبلاگ دلنوشته های بی مخاطب نوشت:
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
و بهار
روی هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
همه چلچله ها
برگشتند
و طراوت را فریاد زدند
کوچه یکپارچه آواز شده است
و درخت گیلاس
هدیه جشن اقاقی ها را
گل به دامن کرده ست
باز کن پنجره ها را ای دوست
هیچ یادت هست
که زمین را عطشی وحشی سوخت
برگ ها پژمردند
تشنگی با جگر خاک چه کرد
هیچ یادت هست
توی
تاریکی شب های بلند
سیلی سرما با تاک چه کرد
با سرو سینه گلهای سپید
نیمه شب باد غضبناک چهکرد
هیچ یادت هست
حالیا معجزه باران را باور کن
و سخاوت را در چشم چمنزار ببین
و محبت را در روح نسیم
که در این کوچه تنگ
با همین دست تهی
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
خاک جان یافته است
تو چرا سنگ شدی
تو چرا اینهمه دلتنگ شدی
باز کن پنجره ها را
و بهاران را
باور کن
وبلاگ مطالبه گری های یک جوان مرودشتی نوشت
وبلاگ طنز قند و شکر مرودشت نوشت
اول بیان کرد به احترام شهدا این کار صورت گرفت و دومین دلیل هم این بود که آن نازنین روستا به این شهر خدمت کرده است .
آن مهربان شهردار این را در حالی بیان کرده بود که اطرافش عده ای خبرنگار نشسته بودند و البته اینها منتقد آتشین نبودند و آتشی ها را شهردار مهربان قصه ما به میدان معرکه فرا نخوانده بود. اما عده ای که همچنان ک مشاهده می کنید اسمشان در تاریخ به عنوان منتقد ثبت گردید تا به حال هنوز منتقد هستند و دست از سماجت برنمی دارند
این منتقدان که از اقشار مختلف مردم بودند با دلایل آن شهردار دل رحم و مسئول قانع نشده و راه خود گرفتندی و همی رفتندی
این جماعت منتقد دو دلیل داشتند آن هم این بود که این هم در تواریخ ثبت شده است
اولا مگر سایر روستاها شهید نداردپس لطفی کرده و شما مهربان خوی آنها را نیز آسفالت نمودندی تا دل مردمی را به دست آورندی
ثانیا مگر بقیه روستاهای این شهر خدمتی به شما ارائه ندادنی ؟ و همان طور که تواریخ ثبت کرده اند روستای فلان دارای کارگاه هایی بود که اکثریت کارگران آن برادران افغان بودند پس چه خدمتی داد به ما جز بیکار کردن جوان هایمان .
سالها بگذشت و این حوادث به همت یک روستایی زاده به رشته تحریر در آمده و اکنون همچنان بر سر زبان ها می باشد و کسی نمی تواند بفهمد حق با کیست و فقط از برای عبرت این قصه در اینجا آورده شد باشد که لبخندی ر لبان خوانندگان و تاملی در آیندگان ایجاد گردد
پایگاه مقاومت امام هادی روستای دم افشان مرودشت پیام تسلیت صادر کرد
خانواده محترم آزادپور:
بانهایت تاسف در گذشت پدر بزرگوارتان (مرحوم اسد آزادپور) رابه شما و فامیل های وابسته تسلیت عرض نموده واز خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت وغفران وبرای شما طول عمر مسئلت دارم.
* * * * * ********** * * * * * * *
پایگاه امام هادی (ع) روستای دم افشان
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: مرودشتاخبار مرودشتتصاویر مرودشتسبد وبلاگی مرودشتمطالب وبلاگ های مرودشتی
برچسبها: طنز مرودشت بلاگ های ورزشی مرودشت وبلاگ روستاهای مرودشت وبلاگ بسیح مرودشت تصاویر مرودشت اخبار مرودشت هیات هندبال مرودشتهیات فوتبال مرودشت مدارس مرودشت